zelfstandigheid

ontwikkeling

openheid

verbondenheid

Stafbureau

Het stafbureau van Surplus - gevestigd in Schagen - ondersteunt de Surplusscholen, de schooldirecties en de bestuurder bij de uitoefening van hun taken. 

Op het stafbureau vind je de personeelsadministratie, de financiële administratie, control, ICT-coördinatie en het (bestuurs)secretariaat. Daarnaast werken vanuit het stafbureau een aantal adviseurs die de bestuurder en de schooldirecties ondersteunen op specialistische gebieden zoals onderwijsinnovatie, opleidingsbeleid, personeelsbeleid, huisvestingsbeleid en communicatie.

Contact met het stafbureau:

info@stichtingsurplus.nl

0224-203040

 

postadres:

Postbus 333

1740 AH Schagen

 

bezoekadres:

Westerpark 164

1742 BX Schagen

 

   

Houd mij op de hoogte van vacatures*

* Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met ons Privacy beleid. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden.

Ans Repko
Onderwijskundig coördinator wetenschap en technologie

Zelfstandigheid

“Een uitspraak van Einstein is: ‘Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.’ Bij Surplus willen we deze nieuwsgierigheid stimuleren, zodat kinderen gaan onderzoeken en ontdekken. Ik nodig ze uit om hun grenzen te verleggen.”

Astrid Alfering
Leerkracht

Ontwikkeling

Bij Surplus onderzoeken we welke vernieuwingen voldoende opleveren voor de ontwikkeling van kinderen. Die integreren we in het onderwijs. Zelf volg ik de Surplus-opleiding ‘Specialist Toekomstgericht onderwijs.

Astrid Alfering

Thomas Riemers
Leerkracht

Openheid

“Het liefst gebruik ik zo weinig mogelijk methodes en halen we onderwerpen uit de praktijk. Wat gebeurt er in de samenleving?”

Thomas Riemers

Bastienne Bijl
Leerkracht

Verbondenheid

Bastienne Bijl: “‘Surplus is voor mij vooral verbondenheid. Er is veel ruimte om elkaar op te zoeken. Als je een vraag hebt, zeggen collega’s al snel: ‘O, kom even kijken dan.’