zelfstandigheid

ontwikkeling

openheid

verbondenheid

Gegevens ANBI

Contactgegevens:

Westerpark 164
1742 BX Schagen

postadres:
Postbus 333
1740 AH Schagen


Tel. 0224- 203040

info@stichtingsurplus.nl
www.stichtingsurplus.nl

 

RSIN / fiscaal nummer:

Stichting Surplus: 812835682

Rekeningnummer:
Stichting Surplus: IBAN NL 10 RABO 0145009637

Kamer van Koophandel:

Stichting Surplus: KvK 37109396

BTW nummer

NL.8128.35.682.B01

 

Beloningsbeleid

 

Stichting Surplus hanteert de voor het onderwijs verplichte Cao Primair Onderwijs en de hierin opgenomen beloningsbepalingen. Voor het bestuur wordt de Cao Bestuurders gehanteerd. Inzake de beloning van bestuur en raad van toezicht wordt binnen de grenzen van de vigerende wetgeving inzake normering topinkomens gebleven (WNT2).

 

Houd mij op de hoogte van vacatures*

* Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met ons Privacy beleid. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden.

Ans Repko
Onderwijskundig coördinator wetenschap en technologie

Zelfstandigheid

“Een uitspraak van Einstein is: ‘Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.’ Bij Surplus willen we deze nieuwsgierigheid stimuleren, zodat kinderen gaan onderzoeken en ontdekken. Ik nodig ze uit om hun grenzen te verleggen.”

Astrid Alfering
Leerkracht

Ontwikkeling

Bij Surplus onderzoeken we welke vernieuwingen voldoende opleveren voor de ontwikkeling van kinderen. Die integreren we in het onderwijs. Zelf volg ik de Surplus-opleiding ‘Specialist Toekomstgericht onderwijs.

Astrid Alfering

Thomas Riemers
Leerkracht

Openheid

“Het liefst gebruik ik zo weinig mogelijk methodes en halen we onderwerpen uit de praktijk. Wat gebeurt er in de samenleving?”

Thomas Riemers

Bastienne Bijl
Leerkracht

Verbondenheid

Bastienne Bijl: “‘Surplus is voor mij vooral verbondenheid. Er is veel ruimte om elkaar op te zoeken. Als je een vraag hebt, zeggen collega’s al snel: ‘O, kom even kijken dan.’